Θετική έκπληξη από G. Sachs, Lehman, M. Stanley

Διπλασιάστηκαν τα κέρδη των Morgan Stanley και Lehman Brothers στο τρίτο τρίμηνο, ενώ κατά 30% αυξήθηκαν τα κέρδη της Goldman Sachs, καθώς οι αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες επωφελήθηκαν από τα χαμηλά επιτόκια και την άνοδο των αγορών.

Θετική έκπληξη από G. Sachs, Lehman, M. Stanley
Κατά 30% αυξήθηκαν τα κέρδη της Goldman Sachs στο τρίτο τρίμηνο, ενώ διπλασιάστηκαν αυτά των Morgan Stanley και Lehman Brothers, κυρίως λόγω των χαμηλών επιτοκίων και της ανόδου των χρηματιστηρίων.

Ειδικότερα, η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του τρίτου τιρμήνου υπερδιπλασιάστηκαν στα 1,27 δισ. δολάρια ή 1,15 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση με τα 611 εκατ. δολάρια της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι

Τα κέρδη της Lehman Brothers για την ίδια περίοδο διαμορφώθηκαν στα 480 εκατ. δολάρια ή 1,81 δολάρια ανά μετοχή, από το ποσό των 194 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για κέρδη ύψους 1,35 δολαρίων ανά μετοχή.

Εξάλλου, η Goldman Sachs ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της αυξήθηκαν 30% στα 677 εκατ. δολάρια ή 1,32 δολάρια ανά μετοχή, από το ποσό των 522 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη ύψους 1,22 δολαρίων ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v