Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GE: Μειώνει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2008

Κέρδη έως και 15% χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμησή της προειδοποίησε ότι ενδεχομένως να εμφανίσει για το σύνολο της χρήσης 2008 η General Electric, ενώ "παγώνει" το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών.

GE: Μειώνει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2008
Κέρδη έως και 15% χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμησή της προειδοποίησε ότι ενδεχομένως να εμφανίσει για το σύνολο της χρήσης 2008 η General Electric, ενώ γνωστοποίησε ότι θα "παγώσει" το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών προκειμένου να διατηρήσει την πιστοληπτική αξιολόγηση "AAA".

Η εταιρία απέδωσε την προειδοποίηση αυτή στην "άνευ προηγουμένου αδυναμία και αστάθεια στην αγορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών".

Σύμφωνα με τις νέες μειωμένες προβλέψεις της G.E., τα κέρδη ανά μετοχή κατά το τρίτο τρίμηνο θα κυμανθούν από 43 έως 48 σεντς, έναντι 50 - 54 σεντς προηγουμένως, ενώ για το σύνολο της χρήσης η πρόβλεψη μειώνεται στο 1,95 - 2,10 δολάριο ανά μετοχή, από 2,20 - 2,30 δολάρια προηγουμένως.

Σημειώνεται ότι οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 52 σεντς ανά μετοχή για το τρίμηνο και 2,21 δολαρίων για το σύνολο της χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v