Oracle: Αύξηση για κέρδη - πωλήσεις στο α΄ 3μηνο

Βελτίωση σημείωσαν τόσο τα κέρδη όσο και οι πωλήσεις του α΄ τριμήνου χρήσης της Oracle σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Ωστόσο τα κέρδη της ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ οι πωλήσεις της χειρότερες.

Oracle: Αύξηση για κέρδη - πωλήσεις στο α΄ 3μηνο
Βελτίωση σημείωσαν τόσο τα κέρδη όσο και οι πωλήσεις της Oracle στο α΄ τρίμηνο χρήσης της σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Ωστόσο, τα κέρδη της κατασκευάστριας εταιρίας λογισμικού ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ οι πωλήσεις της κατώτερες των προσδοκιών τους.

Τα κέρδη της Oracle διαμορφώθηκαν στη χρήση του α΄ τριμήνου της στα 440 εκατ. δολ ή στα 8 σεντς ανά μετοχή, από 343 εκατ. δολ ή 6 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Οι πωλήσεις της τεχνολογικής διαμορφώθηκαν στα 2,07 δισ. δολ για το ίδιο διάστημα, από 2,14 δισ. που προέβλεπαν οι αναλυτές και από 2,03 δισ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Το α΄ τρίμηνο της Oracle θεωρείται από τα πλέον ”αδύναμά” της.

Αναλυτές πάντως εκτιμούν ότι τα κέρδη ανά μετοχή στο β΄ τρίμηνο θα ενισχυθούν στα 11 σεντς και οι πωλήσεις της θα εκτιναχθούν στα 2,42 δισ. δολ. αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v