Προς μεγάλο deal Μicrosoft - Motorola

Τα ”χέρια” αναμένεται να δώσουν εντός του μήνα η Microsoft με τη Motorola, σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη συμφωνία για τον τεχνολογικό γίγαντα με μεγάλη κατασκευάστρια εταιρία κινητών τηλεφώνων.

Την πρώτη της συμφωνία με μεγάλη κατασκευάστρια εταιρία κινητών τηλεφώνων αναμένεται να υπογράψει εντός του μήνα η Microsoft, σύμφωνα με τους ”Financial Times”.

Ο τεχνολογικός κολοσσός θα παρέχει λειτουργικά συστήματα στη Motorola. Στόχος του είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων για κινητή τηλεφωνία.

Η μονάδα κινητής τηλεφωνίας της France Telecom, Orange, έχει συμφωνήσει να αγοράσει το τηλέφωνο της Motorola που θα χρησιμοποιεί το σύστημα της Microsoft και να το πουλήσει κυρίως στους μεγάλους πελάτες της.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια πολύ καλή στιγμή, όπως εκτιμούν αναλυτές, για τη Microsoft, καθώς έτσι θα μπορέσει να βελτιώσει το προφίλ της μετά από τις έντονες αμφιβολίες που επικρατούσαν στην αγορά για την ποιότητα των λογισμικών της.

Η μονάδα κινητής τηλεφωνίας της Deutsche Telekom, η T-Mobile, προσφάτως ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας ενός από τα τηλέφωνά της που είχαν την τεχνολογία της Microsoft, επικαλούμενη τεχνικά προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v