Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Resolution: ΙΡΟ 1,8 δισ.δολ. με "στόχο" τράπεζες

Η Resolution, η επιχείρηση buyout που επικεντρώνεται σε χρηματοοικονομικούς ομίλους, σκοπεύει σε συγκέντρωση 1 δισ. στερλινών μέσω εισαγωγής στο χρηματιστήριο τον Νοέμβριο.

Resolution: ΙΡΟ 1,8 δισ.δολ. με στόχο τράπεζες
Η Resolution, η επιχείρηση buyout που επικεντρώνεται σε χρηματοοικονομικούς ομίλους και ανήκει στον επιχειρηματία κ. Clive Cowdery, σκοπεύει σε συγκέντρωση 1 δισ. στερλινών (1,78 δισ. δολ.) μέσω εισαγωγής στο χρηματιστήριο τον Νοέμβριο.

Η Resolution ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τις αρχικές δημόσιες εγγραφές για την εξαγορά ή την απόκτηση μεριδίων, χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων που έχουν περιθώρια αναδιοργάνωσης.

Ο όμιλος, που έκανε την Ιούνιο μια αποτυχημένη προσπάθεια εξαγοράς μεριδίου στην βρετανική τράπεζα Bradford & Bingley, δήλωσε ότι αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες στις ασφάλειες ζωής, τις τράπεζες, την διαχείριση κεφαλαίων και τις γενικές ασφάλειες.

Σημειώνεται ότι παράλληλα, η Resolution διόρισε τον πρώην επικεφαλής της επιτροπής κεφαλαιαγοράς της Αγγλίας, Financial Services Authority, τον κ. Phil Hodkinson, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v