Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lehman: Νέα αναμόρφωση της διοίκησης

Στην τρίτη διαδοχική αλλαγή κορυφαίων διοικητικών στελεχών σε διάστημα τεσσάρων μηνών προχωρά ο επικεφαλής της Lehman Brothers, Richard Fuld, ενώ δημοσίευμα των «FT» κάνει λόγο για «παραλίγο» εξαγορά από τη RBC.

Lehman: Νέα αναμόρφωση της διοίκησης
Στην τρίτη διαδοχική αλλαγή κορυφαίων διοικητικών στελεχών σε διάστημα τεσσάρων μηνών προχωρά ο επικεφαλής της Lehman Brothers κ. Richard Fuld, ενώ δημοσίευμα των «FT» κάνει λόγο για «παραλίγο» εξαγορά από τη Royal Bank of Canada.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου ο κ. Jeremy Isaacs, επικεφαλής διεθνών δραστηριοτήτων και ο κ. Andrew Morton, επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων σταθερού εισοδήματος εγκαταλείπουν την εταιρία. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο ο κ. Fuld απέπεμψε των επί 30 χρόνια συνεργάτη του κ. Joseph Gregory από τη θέση του προέδρου, τοποθετώντας στον θώκο του τον κ. Bart McDade.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Financial Times», το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Thomson Reuters, η Royal Bank of Canada (RBC), εξέτασε το ενδεχόμενο εξαγοράς της Lehman Brothers τον Ιούλιο, αλλά τελικώς δεν αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, καθώς τη θεώρησε «μη συμφέρουσα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v