Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή φρουράς στην Alcatel-Lucent

Ο κ. Ben Verwaayen της BT Group αναλαμβάνει CEO της Alcatel-Lucent και ο κ. Philippe Camus της Lagardere πρόεδρος, αντικαθιστώντας τους κ. Russo και Tchuruk κατόπιν 6 τριμήνων ζημιών.

Αλλαγή φρουράς στην Alcatel-Lucent
Η Alcatel-Lucent, μεγαλύτερη επιχείρηση δικτύων σταθερής τηλεφωνίας στον κόσμο, επέλεξε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της BT Group κ. Ben Verwaayen,  για να αναλάβει την ηγεσία του ομίλου, καθώς προσπαθεί να ανατρέψει έξι συνεχόμενα τρίμηνα ζημιών.

Ο κ. Philippe Camus, co-managing partner του παγκόσμιου ομίλου μίντια Lagardere και πρώην co-CEO της European Aeronautic Defense & Space, θα αναλάβει τη θέση του μη-εκτελεστικού προέδρου του Δ.Σ. της γαλλικής επιχείρησης.

Οι κ. Verwaayen και Camus θα αντικαταστήσουν την κ. Patricia Russo και τον κ. Serge Tchuruk, που ανακοίνωσαν τον Ιούλιο ότι θα αποχωρήσουν από την Alcatel-Lucent, κατόπιν καταγραφής ζημιών ύψους 7 δισ. δολ. μετά την συγχώνευση από την οποία δημιουργήθηκε ο όμιλος.

Ο 56χρονος κ. Verwaayen κατά τη διάρκεια της θητείας του στη βρετανική επιχείρηση τηλεφωνίας ΒΤ επέβαλε περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v