Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο ...Αμπού Ντάμπι η Manchester City

Ομάδα επενδυτών του Αμπού Ντάμπι αγόρασαν τη Manchester City από τον πρώην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης κ. Thaksin Shinawatra, και λίγες ώρες αργότερα «έκλεισαν» τον Robinho από τη Real Madrid.

Στο ...Αμπού Ντάμπι η Manchester City
Ομάδα επενδυτών του Αμπού Ντάμπι έκλεισαν συμφωνία για την εξαγορά της Manchester City από τον κ. Thaksin Shinawatra, τον πρώην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, σε ένα deal που καταδεικνύει το έντονο διεθνές ενδιαφέρον για την απόκτηση ποδοσφαιρικών ομίλων της εγγλέζικης Premier League.

Μέσα σε λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας, οι νέοι ιδιοκτήτες απέδειξαν τις φιλοδοξίες και τη γενναιοδωρία τους, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο Robinho που πήραν από τη Real Madrid προς 32,5 εκατ. στερλίνες, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες των Financial Times. Τον παίκτη ζητούσε και η Chelsea.

Η εξαγορά από το Abu Dhabi United Group for Development and Investment αποτιμά τη μετοχική αξία και τα χρέη του ομίλου στα 200 εκατ. στερλίνες ή 360 εκατ. δολ., σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις.

Πέρσι, ο κ. Shinawatra είχε πληρώσει 81,6 εκατ. στερλίνες. Η Manchester City επιβεβαίωσε ότι έχει υπογραφεί σύμφωνο κατανόησης μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v