Οι συστάσεις της CSFB για Vodafone Plc- KPN

Τη σύστασή της για την ολλανδική τηλεπικοινωνιακή KPN αναθεώρησε καθοδικά η CSFB εκτιμώντας ότι το περιβάλλον όπου λειτουργεί είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Παράλληλα, διατηρεί τη σύσταση outperform για τη Vodafone Plc, ”βλέποντας” σημαντικό upside για τη μετοχή.

Οι συστάσεις της CSFB για Vodafone Plc- KPN
Σε υποβάθμιση της ολλανδικής τηλεπικοινωνιακής KPN προχωρά η CSFB στο πρωινό της report, αναφέροντας παράλληλα τις εκτιμήσεις της για τις προοπτικές της μετοχής της Vodafone.

Συγκεκριμένα, η σύσταση για την KPN αναθεωρείται προς τα κάτω από outperform σε neutral, καθώς με δεδομένο το τέλος των προγραμμάτων αναδιάρθρωσης και περικοπής κόστους, το ενδιαφέρον μετακυλίεται στις λειτουργικές επιδόσεις.

Αυτές, επισημαίνει η CSFB δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες, καθώς η KPN λειτουργεί σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά περιβάλλοντα της Ευρώπης.

Παράλληλα, στο ίδιο report, η CSFB αναφέρεται στην Vodafone Plc και προτρέπει σε τοποθετήσεις στη μετοχή που τώρα κοστίζει περίπου 115 πένες, αφού, όπως εκτιμά η τιμή στόχος τίθεται σημαντικά υψηλότερα, στις 135 πένες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v