O Buffett επενδύει σε... Σβαρτσενέγκερ!

Με τον ίδιο εύστοχο τρόπο που προβαίνει σε επενδυτικές κινήσεις φαίνεται ότι ελίσσεται στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ η ”αλεπού” των αγορών, ο Warren Buffet, καθώς φροντίζει να τα... έχει καλά τόσο με τους ρεπουμπλικάνους όσο και με τους δημοκρατικούς.

O Buffett επενδύει σε... Σβαρτσενέγκερ!
Με τον ίδιο εύστοχο τρόπο που προβαίνει σε επενδυτικές κινήσεις φαίνεται ότι ελίσσεται στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ η ”αλεπού” των αγορών, ο Warren Buffet, φροντίζοντας να τα... έχει καλά τόσο με τους ρεπουμπλικάνους όσο και με τους δημοκρατικούς.

Οπως ανακοινώθηκε, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Bill Gates, θα εκτελέσει χρέη οικονομικού συμβούλου του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για τη θέση του κυβερνήτη στην πολιτεία της Καλιφόρνια, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μάλιστα, ο κ. Buffett δήλωσε ότι ”ξέρω των Arnold αρκετό καιρό και πιστεύω ότι θα γίνει εξαίρετος κυβερνήτης”.

Σε περίπτωση που ο σταρ του κινηματογράφου αναλάβει τον ”ρόλο” του κυβερνήτη, ο Buffet και το team του θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να ”συμμαζέψουν” τα οικονομικά της Πολιτείας, τα οποία βρίσκονται σε οικτρή κατάσταση τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, στο παρελθόν ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής έχει ενισχύσει

-τόσο χρηματικά όσο και με την παρουσία του σε δημόσιες εκδηλώσεις- και πολιτικούς της δημοκρατικής πλευράς, συμπεριλαμβανομένης και της Hillary Clinton.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v