Θετικό το β’ τρίμηνο για τη BSkyB του Μέρντοχ

Η British Sky Broadcasting Group Plc., το τηλεοπτικό δίκτυο επί πληρωμή του Βρετανού μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, κατέγραψε το πέμπτο κατά σειρά κερδοφόρο τρίμηνο, βοηθούμενη από την αύξηση της συνδρομητικής της βάσης.

Θετικό το β’ τρίμηνο για τη BSkyB του Μέρντοχ
Η British Sky Broadcasting Group Plc. (BSkyB), το συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο του βρετανού μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, κατέγραψε το πέμπτο κατά σειρά κερδοφόρο τρίμηνο, βοηθούμενη από την αύξηση της συνδρομητικής της βάσης.

Τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου διαμορφώθηκαν στα 157,2 εκατ. στερλίνες έναντι 1,7 εκατ. στερλινών στην αντίστοιχη περσινή περίοδο χρήσης. Επισημαίνεται ότι πέρυσι η εταιρία ανέλαβε έκτακτες χρεώσεις ύψους 100 εκατ. στερλινών.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας αυξήθηκε κατά 14%, ανερχόμενος στα 855,5 εκατ. στερλίνες.

Η BskyB προσέθεσε 133.000 συνδρομητές στη συνδρομητική της βάση, η οποία διαμορφώνεται πλέον στα 6,85 εκατ. ενεργούς συνδρομητές. Η εταιρία ανέμενε αύξηση των συνδρομητών κατά 122.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία προσέλκυσε νέους συνδρομητές, παρά την άνοδο κατά 2,5% από την αρχή του έτους των τιμολογίων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v