Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ernst & Young: Ενοποίηση γραφείων σε 86 χώρες

Η Ernst & Young ανακοίνωσε την ενοποίηση των γραφείων της σε 86 χώρες από τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική σε μία νέα ενιαία περιφέρεια «EMEIA».

Ernst & Young: Ενοποίηση γραφείων σε 86 χώρες
Η Ernst & Young ανακοίνωσε την ενοποίηση των γραφείων της σε 86 χώρες από τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική σε μία νέα ενιαία περιφέρεια «EMEIA», η οποία θα διοικείται από μία ομάδα διευθυντικών στελεχών με επικεφαλής τον Mark Otty ως Διευθύνοντα Εταίρο Περιφέρειας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. 

Η EMEIA συνιστά μια επιχείρηση αξίας 11 δισ. δολαρίων και αριθμεί περισσότερους από 60.000 εργαζομένους και 3.300 εταίρους.

Η EMEIA χωρίζεται σε 13 μικρότερες περιοχές, ενώ η Ελλάδα ανήκει στην περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία αποτελείται από τις 19 ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες και συνδέει περισσότερους από 5.000 εργαζομένους και 218 εταίρους, με αναμενόμενα έσοδα που αγγίζουν τα 600 εκ. δολάρια για το συγκεκριμένο οικονομικό έτος.

Η περιφέρεια Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης αποτελείται από την Εσθονία, τη Λεττονία, τη Λιθουανία, την Κροατία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, την Ελλάδα, τη Μάλτα, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία.

Ο Χρήστος Γκλαβάνης, πρώην επικεφαλής για την περιφέρεια Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ernst & Young (η οποία ενσωματώθηκε στη νέα περιφέρεια Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης), διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Γκλαβάνης, ο οποίος είναι επίσης μέλος της διοικητικής ομάδας της ΕΜΕΙΑ υπό τον Mark Otty, διαβλέπει μεγάλες ευκαιρίες στην περιοχή επισημαίνοντας: «Είμαι βέβαιος ότι η εν λόγω ενοποίηση θα προσφέρει στους εργαζομένους μας ακόμα περισσότερα κίνητρα και ευκαιρίες ανέλιξης εντός της επιχείρησης, καθώς και περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη κινητικότητα όσον αφορά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με αυτό το βήμα και διατηρώντας το προβάδισμα έναντι των προβλημάτων και των τάσεων που επηρεάζουν τις αγορές μας, θα διαθέτουμε ανθρώπινο δυναμικό με όλα τα κατάλληλα προσόντα που απαιτούνται για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους».

Ο κ. Γκλαβάνης συμπληρώνει: «Οι χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης αποτελούν αναπτυσσόμενες οικονομίες με μεγάλη ιστορία και θετικές μελλοντικές προοπτικές σε ό,τι αφορά τις διασυνοριακές συναλλαγές. Διαθέτοντας πρόσβαση σε ταλαντούχους ανθρώπους της εταιρείας μας από 19 χώρες, μπορούμε να αξιοποιήσουμε ακόμα μεγαλύτερους πόρους προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας ευρύτερες και περισσότερο πεπειραμένες ομάδες, ταχύτερες απαντήσεις και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες τους».

«Επιπλέον, βρισκόμαστε σε ακόμα καλύτερη θέση όσον αφορά στην προσέλκυση των μεγαλύτερων ταλέντων, καθώς προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ευκαιρίες μεγαλύτερης κινητικότητας σε επίπεδο χωρών και ρόλων, αναθέτοντάς τους πιο απαιτητικές διεθνείς αρμοδιότητες και παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μία πραγματικά διαφοροποιημένη και περιεκτική φιλοσοφία».

Ο Mark Otty, Διευθύνων Σύμβουλος για την EMEIA, προσθέτει: «Διανύουμε μια συναρπαστική περίοδο για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη (CSE) και την περιφέρεια EMEIA. Αυτή η πρωτοποριακή ανακοίνωση θέτει νέα πρότυπα για τις επαγγελματικές υπηρεσίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v