Προειδοποιεί για τις πωλήσεις η Cisco

Ο περιορισμός του κόστους βοήθησε τη Cisco Systems να ανακοινώσει αύξηση κερδών της τάξης του 27% για το τέταρτο τρίμηνο χρήσης, προειδοποιώντας ωστόσο για τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου της επόμενης χρήσης.

Προειδοποιεί για τις πωλήσεις η Cisco
Παρά την κατά 27% αύξηση των κερδών της στο τέταρτο τρίμηνο χρήσης, η Cisco Systems απογοήτευσε τους αναλυτές με την αρνητική προειδοποίηση που εξέδωσε για τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου της επόμενης χρήσης.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο τέταρτο τρίμηνο χρήσης, η Cisco Systems ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 982 εκατ. δολάρια, σε σχέση με τα 772 εκατ. δολάρια της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους.

Οι πωλήσεις της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 4,7 δισ. δολάρια έναντι του ποσού των 4,8 δισ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου πέρυσι.

Εξάλλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Cisco Systems, Τζον Τσάμπερς, προειδοποίησε πως περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων θα αργήσει να λάβει χώρα, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι αναλυτές είχαν προβλέψει ευρεία οικονομική ανάκαμψη, όσον αφορά στην εταιρία, με αποτέλεσμα να απογοητευτούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v