Αναθεωρεί τις εκτιμήσεις για το 2003 η ThyssenKrup

Σε αναθεώρηση των στόχων για τα προ φόρων κέρδη του έτους χρήσης 2004 προχωράει η ThyssenKrupp, η μεγαλύτερη γερμανική εταιρία χαλυβουργίας, κυρίως λόγω των ενδείξεων που κάνουν λόγο για διατήρηση του υποτονικού ρυθμού ανάκαμψης της οικονομίας.

Αναθεωρεί τις εκτιμήσεις για το 2003 η ThyssenKrup
Τους στόχους της για τα προ φόρων κέρδη του 2004 αναθεωρεί η ThyssenKrupp, η μεγαλύτερη εταιρία χαλυβουργίας στη Γερμανία, εν μέσω αρνητικών ενδείξεων για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ThyssenKrupp, Εκχαρντ Σουλτς, δήλωσε πως η εταιρία ύστερα από την ολοκλήρωση της αναθεώρησης, είτε θα επαναδιατυπώσει τις εκτιμήσεις της για προ φόρων κέρδη ύψους 1,5 δισ. ευρώ είτε θα προχωρήσει σε ”ελαφρά” περικοπή των προβλέψεών της.

Η ThyssenKrupp, η οποία κατασκευάζει τμήματα αυτοκινήτων για τη Ford Motor, δεν κατόρθωσε να αποφύγει την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας στον χαμηλότερο επενδυτικό βαθμό από τον οίκο Moody’s, εν μέσω ανησυχιών ότι η χαμηλή ζήτηση από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και η πτώση των τιμών θα πλήξουν τα κέρδη.

Ο Σουλτς σχολίασε πως πράγματι οι προσδοκίες για φέτος δεν είναι υψηλές, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον επόμενο χρόνο. Να σημειωθεί ότι το έτος χρήσης 2004 για την εταιρία ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v