Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

C. Suisse: Μείωση δαπανών 30% ευρωπαϊκού team

Η Credit Suisse μείωσε τις δαπάνες για το κορυφαίο διοικητικό προσωπικό της στην Ευρώπη κατά 30%, κάνοντας την αρχή για μια ευρύτερη προσπάθεια βελτίωσης της αποδοτικότητας.

C. Suisse: Μείωση δαπανών 30% ευρωπαϊκού team
Η Credit Suisse μείωσε τις δαπάνες για το κορυφαίο διοικητικό προσωπικό της στην Ευρώπη κατά 30%, κάνοντας την αρχή για μια ευρύτερη προσπάθεια βελτίωσης της αποδοτικότητας κατά τη διάρκεια του β΄ εξαμήνου.

Η ελβετική επενδυτική τράπεζα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά μεταβολές στο ευρωπαϊκό περιφερειακό διοικητικό συμβούλιο, ειδικά στο Λονδίνο, προκειμένου να καταργηθούν υπερκαλύψεις θέσεων και να αποσαφηνιστούν οι αρμοδιότητες σε κάθε επιχειρηματική γραμμή.
 
Αν και οι περικοπές των δαπανών δεν προβλέπεται να είναι εξίσου μεγάλες στις υπόλοιπες επιχειρήσεις και δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο ανακοίνωσης ιδιαίτερων κινήτρων, εσωτερικές πληροφορίες του ομίλου αναφέρουν ότι αλλαγές στο περιφερειακό διοικητικό συμβούλιο σχεδιάστηκαν ώστε να δείξουν ότι κανένα τμήμα του ομίλου δεν είναι άτρωτο στις προσπάθειες βελτίωσης ρευστότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v