Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Προεξοφλημένη η αδυναμία- Όχι άλλη πτώση

Ο πληθωρισμός είναι το φάντασμα που απειλεί τώρα τις αγορές, επισημαίνει η UBS σε έκθεσή της (27/6), τονίζοντας ότι οι αποτιμήσεις δείχνουν να έχουν προεξοφλήσει την αδυναμία. Αναζητεί τον καταλύτη για ανάκαμψη.  

UBS: Προεξοφλημένη η αδυναμία- Όχι άλλη πτώση
Ο πληθωρισμός είναι το φάντασμα που απειλεί τώρα τις αγορές, επισημαίνει η UBS στην έκθεσή της "Global Equity Research", με ημερομηνία 17 Ιουνίου. Ο οίκος τονίζει ότι οι ανησυχίες σχετικά με την πιστωτική κρίση έχουν πλέον δώσει τη θέση τους σε μακροοικονομικές ανησυχίες.

Η UBS δεν εντοπίζει τον καταλύτη που θα μπορούσε να πυροδοτήσει ανάκαμψη τιμών, αν και τονίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου αδυναμίας φαίνεται προεξοφλημένο στις τρέχουσες αποτιμήσεις και οι υγιείς ισολογισμοί θα αποτελέσουν βάση για τις αποτιμήσεις.

Έτσι, καταλήγει η UBS, σημαντική πτώση από τα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται λίγο πιθανή και οι τακτικές εμφανίζονται περισσότερο θετικές.

Ο οίκος προκρίνει τις μετοχές στις ΗΠΑ, θέτοντας τη σύσταση "overweight". Για την Ευρώπη και τη Μ. Βρετανία η σύσταση είναι "underweight", ενώ για την Ιαπωνία και τις αναδυόμενες αγορές "equalweight". Σε κλαδικό επίπεδο, η UBS προτιμά την τεχνολογία και βιομηχανικούς τίτλους, την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v