Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lehman Brothers: Ζημίες 2,8 δισ. $ στο β τρίμηνο

Ζημίες ύψους 2,8 δισ. δολαρίων ή 5,14 δολαρίων ανά μετοχή εμφάνισε στο β' τρίμηνο του 2008 ο χρηματοοικονομικός όμιλος Lehman Brothers, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που ο ίδιος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Lehman Brothers: Ζημίες 2,8 δισ. $ στο β τρίμηνο
Ζημίες ύψους 2,8 δισ. δολαρίων ή 5,14 δολαρίων ανά μετοχή εμφάνισε στο δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης ο κορυφαίος χρηματοοικονομικός όμιλος Lehman Brothers, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που ο ίδιος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι στο αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης οικονομικής χρήσης η Lehman Brothers εμφάνισε κέρδη ύψους 1,3 δισ. δολαρίων ή 2,21 δολαρίων ανά μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα του ομίλου εξαιρουμένων δαπανών για τόκους ανήλθαν, όπως είχε προβλέψει, στα 700 εκατ. δολάρια στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου, έναντι 3,5 δισ. δολαρίων που ήταν στο προηγούμενο οικονομικό τρίμηνο και 5,5 δισ. δολαρίων που ήταν στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2007.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο χρηματοοικονομικός όμιλος τόνισε ότι τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου αντικατοπτρίζουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v