Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η DPost στρέφεται στην UPS για την διάσωση DHL

Η μητρική εταιρία της DHL θα πληρώνει στην United Parcel Service 1 δισ. δολ. ετησίως για να διεκπεραιώνει τις αεροπορικές αποστολές δεμάτων μεταξύ των πόλεων της Βορείου Αμερικής.

Η DPost στρέφεται στην UPS για την διάσωση DHL
Η μητρική εταιρία της DHL στράφηκε στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της στην προσπάθεια να διασώσει την ζημιογόνο επιχείρηση άμεσης παράδοσης των ΗΠΑ, όταν δέχθηκε να πληρώνει στην United Parcel Service 1 δισ. δολ. ετησίως για να διεκπεραιώνει τις αεροπορικές αποστολές δεμάτων μεταξύ των πόλεων της Βορείου Αμερικής.

Η Deutsche Post επίσης θα διακόψει την λειτουργία του 30% των υποδομών της DHL στις ΗΠΑ και θα αποτραβηχτεί από ορισμένες δραστηριότητες, στο πλαίσιο προγράμματος αναδιοργάνωσης, το οποίο συνολικά θα κοστίσει 2 δισ. δολ.

Η προσπάθεια γίνεται για να ανατραπούν ζημίες ετών στις αμερικανικές επιχειρήσεις, οι οποίες προβλέπεται να διευρυνθούν φέτος περαιτέρω.

Η απόσυρση της DHL από το δικό της αεροπορικό δίκτυο οφείλεται στην κάθετη αύξηση του κόστους καυσίμων και την αποτυχία της να κερδίσει μερίδια αγοράς από την UPS και την FedEx στην αμερικανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v