CSFB:Υποβάθμιση κλάδου εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών

Σε υποβάθμιση του κλάδου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού από overweight σε market weight προχώρησε η Credit Suisse First Boston, σχολιάζοντας ότι εμφανίζει μικρές δυνατότητες περαιτέρω ανόδου και εκτιμώντας ότι στα τρέχοντα επίπεδα είναι πλήρως υπερτιμημένος.

CSFB:Υποβάθμιση κλάδου εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών
Σε market weight υποβάθμισε τον κλάδο εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας η Credit Suisse First Boston από overweight, θεωρώντας ότι στα τρέχοντα επίπεδα είναι πλήρως αποτιμημένος.

Ειδικότερα, η Credit Suisse First Boston αναφέρει σε report της ότι οι εκτιμήσεις της για δύο από τις τρεις εταιρίες του κλάδου που καλύπτει παραμένουν αμετάβλητες, ενώ υποβαθμίζει την Alcatel από outperform σε neutral.

Συγκεκριμένα, η CSFB επαναδιατυπώνει τη σύστασή της για τη Nokia (outperform), χαρακτηρίζοντάς την ”κορυφαία επιλογή της” μεταξύ των ευρωπαϊκών εταιριών του κλάδου εξοπλισμού.

Αντίθετα, η CSFB υποβάθμισε την Alcatel σε neutral, σχολιάζοντας ότι το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ επισημαίνει ότι πρέπει να βελτιωθούν οι προοπτικές ανάπτυξης των μεγεθών.

Τέλος, και για την Ericsson επαναδιατυπώνεται η σύσταση ”underperform”, καθώς η CSFB συνεχίζει να εκφράζει ”ανησυχίες” για τις κεφαλαιακές δαπάνες της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v