Διοικητικές αναδιαρθρώσεις στη βρετανική Vodafone

Δύο νέα κεντρικά τμήματα δημιουργεί η βρετανική Vodafone, μητρική και της Panafon Vodafone. Συγκεκριμένα, η τηλεπικοινωνιακή ανακοίνωσε τη δημιουργία των τμημάτων Group Marketing και Group Technology & Business Integration.

Διοικητικές αναδιαρθρώσεις στη βρετανική Vodafone
Στη δημιουργία δύο νέων κεντρικών μονάδων αποφάσισε να προχωρήσει η βρετανική Vodafone Plc, με αποτέλεσμα διοικητικές ανακατατάξεις σε περιφερειακά τμήματα της εταιρίας.

Αναλυτικότερα, η τηλεπικοινωνιακή εταιρία προχωρά στη δημιουργία των τμημάτων Group Marketing και Group Technology & Business Integration, διορίζοντας επικεφαλής τους κ. P. Bamford και Th. Geither, αντίστοιχα.

Ο κ. Bamford αυτή τη στιγμή είναι διευθύνων σύμβουλος των τμημάτων της Βόρειας Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και της Αφρικής, ενώ ο κ. Geither κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο τμήμα Global Products and Services.

Περαιτέρω, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος όπου περιλαμβάνεται, μαζί με τις Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Μάλτα, Βόρειο Αφρική, Αίγυπτο, Κένυα, και η Ελλάδα αναλαμβάνει ο κ. Vittorio Galao.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, στόχος του τμήματος Group Technology & Business Integration θα είναι η εισαγωγή πάγιων δομών επιχειρηματικότητας σε Information Technology και συστήματα δικτύου, κάτι που θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά προϊόντων και υπηρεσιών, όπως αυτά της τρίτης γενιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v