General Electric: Πιστή στις προβλέψεις για 2003

Τις προβλέψεις της για τα κέρδη του έτους, στα 1,55-1,70 δολάρια ανά μετοχή, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, επανέλαβε η General Electric, παρά το γεγονός ότι οι παραγγελίες της για πλαστικά και οικιακές συσκευές υποχώρησαν τον προηγούμενο μήνα.

General Electric: Πιστή στις προβλέψεις για 2003
Τις προβλέψεις της για τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου και του έτους επανέλαβε η General Electric, παρά το γεγονός ότι οι παραγγελίες της για πλαστικά και οικιακές συσκευές υποχώρησαν τον προηγούμενο μήνα.

Για το 2003, η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, εκτιμά ότι θα έχει κέρδη 1,55-1,70 δολαρίων ανά μετοχή. Για το δεύτερο τρίμηνο τα κέρδη της υπολογίζονται στα 37-39 σεντς ανά μετοχή, δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της GE, Κέιθ Σέριν.

Ο Σέριν δήλωσε ότι ο ιός της άτυπης πνευμονίας δεν είχε σημαντικές επιπτώσεις στα αποτελέσματα της εταιρίας.

Πολλοί αναλυτές μείωσαν τις προβλέψεις τους για τα κέρδη της GE, με την πλέον αισιόδοξη πρόβλεψη να κάνει λόγο για κέρδη έως 1,61 δολάρια ανά μετοχή, καθώς σημειώθηκε σημαντική υποχώρηση της τάξεως του 20% στις παραγγελίες της για πλαστικά τον Μάιο, ενώ μειώθηκαν κατά 5% οι παραγγελίες για οικιακές συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v