Νέο επεισόδιο στο ”σίριαλ” Peoplesoft- Oracle

Ομόφωνα απέρριψε, όπως ήταν αναμενόμενο, το διοικητικό συμβούλιο της Peoplesoft τη βελτιωμένη προσφορά της Oracle, καθώς η εταιρία έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι το σχέδιο επιθετικής εξαγοράς της αποσκοπεί στο να εμποδίσει την προαναγγελθείσα συμφωνία φιλικής συγχώνευσής της με την J.D. Edwards.

Νέο επεισόδιο στο ”σίριαλ” Peoplesoft- Oracle
Απέρριψε, όπως ήταν αναμενόμενο, το διοικητικό συμβούλιο της Peoplesoft τη βελτιωμένη προσφορά για την εξαγορά της από την Oracle, ύψους 6,3 δισ. δολαρίων, ή 19,50 δολαρίων ανά μετοχή, από τα 5,1 δισ. δολάρια, ή 16 δολάρια ανά μετοχή.

Η απόφαση του συμβουλίου ήταν ομόφωνη, καθώς η εταιρία έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι το σχέδιο επιθετικής εξαγοράς αποσκοπεί στο να εμποδίσει την προαναγγελθείσα συμφωνία φιλικής συγχώνευσης με την J.D. Edwards.

”Η προσφορά της Oracle είναι χαμηλότερη της αξίας της Peoplesoft και δεν είναι προς το συμφέρον των επενδυτών της”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κρεγκ Κόνγουεϊ.

”Αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σημαντικών καθυστερήσεων από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού, αβεβαιότητα και απειλεί να κάνει σοβαρή ζημιά στις εργασίες μας”, συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v