Morgan Stanley: Πτώση 25% στα κέρδη β’ τριμήνου

H Morgan Stanley κατέγραψε για το β’ οικονομικό της τρίμηνο μείωση των κερδών της κατά 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, χαμηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών. Η μείωση αυτή προήλθε κυρίως από την προς τα κάτω αναθεώρηση της αξίας της μονάδας μίσθωσης αεροσκαφών της επενδυτικής τράπεζας.

Morgan Stanley: Πτώση  25% στα κέρδη β’ τριμήνου
H Morgan Stanley κατέγραψε για το β’ οικονομικό τρίμηνο του 2003 μείωση των κερδών της κατά 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, χαμηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών.

Η μείωση αυτή προήλθε κυρίως από την προς τα κάτω αναθεώρηση της αξίας της μονάδας μίσθωσης αεροσκαφών της επενδυτικής τράπεζας.

Αναλυτικότερα, τα κέρδη της εταιρίας διαομορφώθηκαν στα 599 εκ. δολάρια, ή 0,55 δολ ανά μετοχή, από τα 797 εκ. δολάρια στο β’ τρίμηνο του περασμένου οικονομικού έτους. Οι αναλυτές προέβλεπαν κέρδη 0,68 δολ. ανά μετοχή.

Εξάλλου, τα έσοδα της εταιρίας για την ίδια περίοδο, εξαιρουμένων των χρεώσεων για τόκους και τις προβλέψεις για δανειακές απώλειες, αυξήθηκαν κατά 2%, στα 5 δισ. δολάρια, έναντι προβλέψεων για έσοδα 5,14 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v