Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Morgan Stanley: Το Βear market Rally τελείωσε

Το ράλι των αρκούδων (Bear market rally) τελείωσε εκτιμά η Morgan Stanley σε έκθεση (21/04) τονίζοντας πως η αγορά είδε κατά πάσα πιθανότητα χαμηλά στις 17 Μαρτίου. Οι 3 προυποθέσεις για το τέλος του καθοδικού κύκλου.

Morgan Stanley: Το Βear market Rally τελείωσε
Το ράλι των αρκούδων (Bear market rally) τελείωσε εκτιμά η Morgan Stanley σε έκθεση (21/04) τονίζοντας πως η αγορά είδε κατά πάσα πιθανότητα χαμηλά στις 17 Μαρτίου.

Παράλληλα συνιστά υπομονή και διατήρηση της ρευστότητας επισημαίνοντας ότι ο δείκτης MSCI έχει καταγράψει κέρδη 11% από την 17η Μαρτίου.

Ωστόσο εκτιμά ότι το τέλος του καθοδικού κύκλου θα ξεκινήσει όταν εκπληρωθούν τρεις προϋποθέσεις και συγκεκριμένα σταθεροποιηθεί η αγορά ακινήτων, η απόδοση των ιδίων κεφαλαίων των ευρωπαϊκών εταιριών επανέλθει στα μέσα ιστορικά επίπεδα και όταν οι συνθήκες στην αγορά δανεισμού χαλαρώσουν.

Ο διεθνής οίκος δηλώνει θετικός (overweight) για μετοχές εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης και αρνητικός (underweight) για τίτλους εταιριών μικρής κεφαλαιοποίησης.

Στα potential longs του διεθνούς οίκου συγκαταλέγεται η μετοχή του ΟΠΑΠ, ενώ στα potential shorts οι μετοχές των ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τιτάν και Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v