Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Blackrock αλλάζει η Blackrock-Merrill Lynch

Την αλλαγή της επωνυμίας της από Blackrock Merrill Lynch σε Blackrock ανακοινώνει ο επενδυτικός κολοσσός. Η σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων Merrill Lynch International Investment Funds μετονομάζεται σε Blackrock Global Funds.

Σε Blackrock αλλάζει η Blackrock-Merrill Lynch
Την αλλαγή της επωνυμίας της από Blackrock Merrill Lynch Investment Managers σε Blackrock ανακοινώνει ο επενδυτικός κολοσσός.

Ως εκ τούτου, η σειρά διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων Merrill Lynch International Investment Funds (MLIIF) μετονομάζεται σε Blackrock Global Funds (ΒGF). Κάθε αμοιβαίαο κεφάλαιο της σειράς θα μετονομαστεί έτσι ώστε, για παράδειγμα, το αμοιβαίο κεφάλαιο MLIIF World Gold Fund να είναι πλέον γνωστό ως BGF World Gold Fund.

Η αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Barbara Novick, τόνισε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε αυτό το σημαντικό βήμα πριν από το χρονοδιάγραμμα που είχε αρχικά προβλεφθεί. Η εν λόγω απόφαση αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη αναγνώριση της Blackrock ως ένα παγκόσμιο brand".
 
Ο κ. Nick Anderson, γενικός διευθυντής της εταιρίας, σχολίασε: "Η Blackrock είναι πλέον μια εταιρία με παγκόσμια εμβέλεια. Διαθέτουμε μια ισχυρή παγκόσμια επωνυμία στο πλαίσιο της οποίας η πλήρης σειρά των αμοιβαίων κεφαλαίων μας θα προσφέρεται στους πελάτες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v