Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ν. Κουμέττης πρόεδρος της Coca Cola Καναδά

O κ. Νίκος Κουμέττης ανέλαβε καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της The Coca Cola Company στον Καναδά.

Ο Ν. Κουμέττης πρόεδρος της Coca Cola Καναδά
O κ. Νίκος Κουμέττης ανέλαβε καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της The Coca Cola Company στον Καναδά, σε μία από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου για την εταιρία.

Όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η Coca Cola, ο κ. Κουμέτης από το 2003 κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στη The Coca Cola Company για την Αδριατική και τα Βαλκάνια και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη εννέα  ιδιαίτερα διαφορετικών και απαιτητικών αγορών μεταξύ των οποίων η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία και η Κροατία.

Ο κ. Κουμέτης εισήλθε στην οικογένεια της The Coca Cola Company το 2001 ως γενικός διευθυντής της νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου με ευθύνη για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο κατέχοντας υψηλές θέσεις στα τμήματα marketing και πωλήσεων εταιριών όπως Kraft Jacobs Suchard και Ελγέκα, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος εμπορικών τμημάτων επιχειρήσεων όπως είναι η Παπαστράτος, εταιρία της Phillip Morris International, η μεγαλύτερη παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα.

Ο κ. Sandy Douglas, group president, Coca Cola North America Group, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Νίκο και την οικογένειά του στην οικογένεια της
Coca Cola της Βορείου Αμερικής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα ανταποκριθεί με τεράστια επιτυχία στη νέα του θέση, μία από τις μεγαλύτερες θέσεις στην εταιρία μας. Η μακρόχρονη εμπειρία του και το γεγονός ότι η ανάπτυξη της εταιρίας στην περιοχή της Αδριατικής και των Βαλκανίων, κατά τη θητεία του, τριπλασιάστηκε, αποδεικνύουν πως ο Νίκος διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη νέα θέση που του ανατέθηκε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v