Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Google: Αύξηση κερδών 30% στο α’ τρίμηνο

Πραγματικό ράλι κατέγραψε η μετοχή της Google στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, σημειώνοντας άνοδο 18%, μετά τα καλύτερα του αναμενομένου οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου.

Google: Αύξηση κερδών 30% στο α’ τρίμηνο
Πραγματικό ράλι κατέγραψε η μετοχή της Google στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, σημειώνοντας άνοδο 18%, μετά τα καλύτερα του αναμενομένου οικονομικά αποτελέσματα α΄ τριμήνου.

Τα κέρδη του ομίλου ενισχύθηκαν 30%, χάρη κυρίως στην πολύ καλή πορεία του εκτός αμερικανικής αγοράς, διαμορφούμενα στο 1,31 δισ. δολάρια ή 4,12 δολάρια ανά μετοχή, με τους αναλυτές να έχουν προβλέψει ότι θα αγγίξουν τα 3,96 δολάρια ανά μετοχή.

Οι πωλήσεις, εξαιρουμένων κεφαλαίων που «καταβάλλονται» σε συνεργαζόμενες εταιρίες, ενισχύθηκαν 46% στα 3,7 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές είχαν προβλέψει διαμόρφωσή τους στα 3,59 δισ. δολάρια.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Google στηρίχτηκε στις πωλήσεις της εκτός ΗΠΑ, με τον επικεφαλής της κ. Eric Schmidt να δηλώνει ότι «επρόκειτο για ένα τρίμηνο στο οποίο στηριχτήκαμε στις διεθνείς αγορές κατά 51% και δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v