Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον Credit Suisse & DB για Constantia

Η Credit Suisse Group και η Deutsche Bank περιλαμβάνονται στους πιθανούς διεκδικητές της αυστριακής Constantia Privatbank, αναφέρει δημοσίευμα βιεννέζικης οικονομικής εφημερίδας.

Ενδιαφέρον Credit Suisse & DB για Constantia
Η Credit Suisse Group και η Deutsche Bank περιλαμβάνονται στους πιθανούς διεκδικητές της αυστριακής Constantia Privatbank, αναφέρει δημοσίευμα της βιεννέζικης οικονομικής εφημερίδας WirtschaftsBlatt.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Credit Suisse να μελετά τους βραχίονες λιανικής τραπεζικής και διαχείρισης κεφαλαίων της τράπεζες εκ μέρους τρίτου ενδιαφερόμενου.

Το εν λόγω άρθρο αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες της Constantia θα αποφασίσουν μέσα στην εβδομάδα σε ποιούς πιθανούς αγοραστές θα προσφέρουν πρόσβαση στα μεγέθη του ομίλου για due diligence. Η ίδια η πώληση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο.

Θεωρείται πιθανό οι δραστηριότητες τραπεζικών υπηρεσιών και real estate της Constantia να πωληθούν ξεχωριστά. Ο πρώτος βραχίονας προβλέπεται να «πιάσει» τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ.

Οι επιχειρήσεις real estate αφορούν κυρίως συμβόλαια διαχείρισης με τις εταιρίες οικοδομικής ανάπτυξης Immoeast και Immofinanz, τα οποία η Constantia αποτιμά στα 800 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v