Deutsche Bank: Πιθανή η επέκταση στη ρωσική αγορά

Την επέκτασή της στη ρωσική αγορά μελετά η Deutsche Bank, μέσω της εξαγοράς σημαντικού ποσοστού σε μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες της χώρας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Deutsche Bank: Πιθανή η επέκταση στη ρωσική αγορά
Την εξαγορά ποσοστού σε ρωσική τράπεζα διαπραγματεύεται η Deutsche Bank, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει την ανανέωση της εμπιστοσύνης της μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας προς τη ρωσική οικονομία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Η Deutsche Bank επιδιώκει την εξαγορά ποσοστού 40%-50% σε μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες της χώρας, τη United Financial Group, έναντι ποσού 51-77 εκατ. ευρώ. Η επίτευξη της συμφωνίας ωστόσο θεωρείται ότι είναι ακόμα μακρινή.

Για την Deutsche Bank, μία συμφωνία στη Ρωσία θα είναι σύμφωνη με την πολιτική επέκτασής της στις αναδυόμενες αγορές, μέσω αγοράς μεριδίου εταιριών ή δημιουργίας κοινοπραξιών με τοπικές εταιρίες, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Deutsche Bank, αν και τον τελευταίο καιρό αποχωρεί από αρκετές συμμετοχές της, έχει ήδη εισχωρήσει στις Φιλιππίνες, την Τουρκία, το Μεξικό και τη Σιγκαπούρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v