Nokia: ”Βλέπει” στο +4% τις πωλήσεις β΄ τριμήνου

Η Nokia ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της στη μονάδα της κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να αυξηθούν στο β’ τρίμηνο του 2003 περί το 4%, το οποίο είναι το κατώτερο όριο των προ δύο μηνών εκτιμήσεών της. Για αύξηση των πωλήσεων περί το 3% έκαναν λόγο οι αναλυτές.

Nokia: ”Βλέπει” στο +4% τις πωλήσεις β΄ τριμήνου
Η Nokia ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της στη μονάδα της κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να αυξηθούν στο β’ τρίμηνο του 2003 περί το 4%, το οποίο είναι το κατώτερο όριο των προ δύο μηνών εκτιμήσεών της.

Αναλυτικότερα, η Nokia ”βλέπει” τις πωλήσεις της στο β’ τρίμηνο να καταγράφουν αύξηση περί το 4%, ενώ προβλέπει και τη ”συνέχιση της ισχυρής κερδοφορίας”.

Επισημαίνεται ότι οι προηγούμενες προβλέψεις της Nokia έκαναν λόγο για αύξηση των πωλήσεων στο τρέχον τρίμηνο μεταξύ του 4% με 12%, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι η Nokia θα αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις της στο 3% περίπου.

Εξάλλου, η φινλανδική εταιρία δεν προέβη σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για κέρδη ανά μετοχή της τάξεως των 0,12 με 0,15 ευρώ στο β’ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ η μετοχή της, μετά την ανακοίνωση, κατέγραφε κέρδη της τάξεως του 1,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v