Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναστολή δανείων First Direct λόγω ...φόρτου

Η First Direct, επιχείρηση online και τηλεφωνικών τραπεζικών υπηρεσιών της HSBC, ανέστειλε τις λειτουργίες ενυπόθηκου δανεισμού προς νέους πελάτες, καθώς 5πλασιάστηκε ο όγκος των αιτήσεων.

Αναστολή δανείων First Direct λόγω ...φόρτου
Η First Direct, επιχείρηση online και τηλεφωνικών τραπεζικών υπηρεσιών της HSBC, ανέστειλε τις λειτουργίες ενυπόθηκου δανεισμού προς νέους πελάτες, καθώς έλαβε αιτήσεις πενταπλάσιες σε αριθμό από τον συνήθη όγκο.

Ο βραχίονας της μεγαλύτερης τράπεζας της Ευρώπης βάση κεφαλαιοποίησης έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων, καθώς οι άλλοι πιστωτές προχώρησαν σε αυξήσεις του κόστους των δανείων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της First Direct.

Ο ίδιος προσδιόρισε ότι «πρόκειται για προσωρινή αναστολή λίγων εβδομάδων, έως ότου ξεκαθαριστεί ο όγκος των αιτήσεων που υπάρχουν. «Δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, αλλά υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών,» τόνισε.

Η First Direct, που έχει 1 εκατομμύριο πελάτες, δήλωσε ότι, όποιος προσελκύεται από το επιτόκιο 4,95% σταθερό για δύο χρόνια, μπορεί να απευθυνθεί για δάνειο στην HSBC, που προσφέρει ανάλογο επιτόκιο 4,99%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v