MAN: Επιμένει... αισιόδοξα για το 2003

Παρά τη μείωση των εισερχόμενων παραγγελιών της γερμανικής εταιρίας μηχανολογικού εξοπλισμού και επαγγελματικών οχημάτων MAN κατά το τέλος Μαΐου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επανέλαβε ότι τα κέρδη εντός του 2003 θα αυξηθούν σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

MAN: Επιμένει... αισιόδοξα για το 2003
Αν και οι εισερχόμενες παραγγελίες της ΜΑΝ είχαν μειωθεί στο τέλος Μαΐου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επανέλαβε ότι τα κέρδη εντός του 2003 θα αυξηθούν σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΝ, Rudolf Rupprecht, ανέφερε ότι η εταιρία εξακολουθεί να στοχεύει σε βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, αν και οι συνθήκες της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται έχουν επιδεινωθεί, με τις εισερχόμενες παραγγελίες να έχουν μειωθεί κατά 5% στο τέλος του Μαΐου.

Ο κ. Rupprecht τόνισε ότι η αδυναμία του δολαρίου έναντι του ευρώ δεν έχει έως τώρα αντίκτυπο στην εξέλιξη της κερδοφορίας, τόσο της μονάδας επαγγελματικών φορτηγών, όσο κι εκείνης του μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά ότι η περαιτέρω διολίσθηση του αμερικανικού νομίσματος θα προκαλούσε επιχειρησιακές δυσχέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v