Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημιουργία fund $1 δισ. από Mitsubishi Group

Την δημιουργία, εντός του επόμενου μήνα, fund αξίας 100 δισ. γεν (ενός δισ. δολαρίων) ανακοίνωσαν οι Mitsubishi Corp. και Mitsubishi UFJ Financial Group, με στόχο την πραγματοποίηση μοχλευμένων εξαγορών στην εγχώρια αγορά.

Δημιουργία fund $1 δισ. από Mitsubishi Group
Την δημιουργία, εντός του επόμενου μήνα, fund αξίας 100 δισ. γεν (ενός δισ. δολαρίων) ανακοίνωσαν οι Mitsubishi Corp. και Mitsubishi UFJ Financial Group, με στόχο την πραγματοποίηση μοχλευμένων εξαγορών κατά κύριο λόγω στην εγχώρια αγορά.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο fund που έχει δημιουργηθεί, ποτέ, στην ιαπωνική αγορά, με τους δύο ομίλους να στοχεύουν στην εκμετάλλευση επενδυτικών ευκαιριών, δεδομένης και της υποχώρησης των αποτιμήσεων αρκετών εταιρειών, λόγω της πιστωτικής κρίσης.

Η Mitsubishi Corp., θα συμβάλει το 49,5% του κεφαλαίου, ενώ οι Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ και Mitsubishi UFJ Securities, θα συμβάλλουν το 45% και 4,5% αντίστοιχα.

Το νέο επενδυτικό κεφάλαιο στοχεύει σε τοποθετήσεις αξίας μεταξύ 10 και 20 δισ. γεν, με ορίζοντα πενταετίας και ετήσια απόδοση από 15% έως και 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v