Μειωμένες οι πωλήσεις της Marconi για το έτος

Χαμηλότερες ήταν οι πωλήσεις της Marconi για το έτος χρήσης που έληξε στις 31 Μαρτίου καθώς μειώθηκε η ζήτηση για τα προϊόντα της, ωστόσο επέστρεψε στην κερδοφορία το τελευταίο τρίμηνο, κυρίως λόγω του προγράμματος περικοπής κόστους.

Μειωμένες οι πωλήσεις της Marconi για το έτος
Μειωμένες πωλήσεις ανακοίνωσε για το έτος χρήσης που έληξε στις 31 Μαρτίου η βρετανική Marconi εξαιτίας της μείωσης της ζήτησης για τα προϊόντα της, κατορθώνοντας ωστόσο να επιστρέψει στην κερδοφορία στο τελευταίο τρίμηνο.

Η Marconi ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της για το έτος υποχώρησαν κατά 32% στα 1,9 δισ. στερλίνες, κυρίως εξαιτίας της υποχώρησης της ζήτησης για τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.

Η βρετανική εταιρία προειδοποίησε ακόμη ότι οι πωλήσεις της θα υποχωρήσουν ακόμη περισσότερο στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου χρήσης του τρέχοντος έτους, υπολογίζοντάς τις στα 426 εκατ. στερλίνες από τα 510 του προηγουμένου έτους.

Ωστόσο, τα κέρδη για το τελευταίο τρίμηνο του έτους ανήλθαν στα 10 εκατ. στερλίνες ύστερα από αρκετούς μήνες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Marconi, Μάικ Πάρτον, ανακοίνωσε ότι η βελτίωση των κερδών οφείλεται στην περικοπή του κόστους και στα υψηλότερα περιθώρια κερδοφορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v