Deutsche Telekom: Η χρονιά της ανάκαμψης το 2003

Η χρονιά της ανάκαμψης θα είναι η φετινή για την Deutsche Telekom, αφού ο νέος CEO, Kai-Uwe Ricke, ”υποσχέθηκε” κέρδη. Να σημειωθεί ότι η γερμανική τηλεπικοινωνιακή στο α΄ τρίμηνο κατέγραψε μετά από δύο έτη τα πρώτα κέρδη σε τριμιναία βάση.

Deutsche Telekom: Η χρονιά της ανάκαμψης το 2003
Την επιστροφή της στην κερδοφορία από φέτος ανακοίνωσε η Deutsche Telekom, διά στόματος του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Kai-Uwe Ricke, κατά την ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Η τηλεπικοινωνιακή, που αποτελεί μία από τις πλέον χρεωμένες ευρωπαϊκές εταιρίες, την προηγούμενη εβδομάδα εξέπληξε τους αναλυτές ανακοινώνοντας τα πρώτα κέρδη σε τριμηνιαίο επίπεδο κατά τα τελευταία δύο έτη, καθώς ”απέδωσαν οι περικοπές των δαπανών και οι πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων”.

”Για το έτος 2003, αναμένουμε ότι οι θετικές εξελίξεις του πρώτου τριμήνου θα συνεχισθούν”, δήλωσε ο κ. Ricke. ”Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος απλώς να πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου επί τέσσερα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μην έχουμε τουλάχιστον ζημιές, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. Το 2003 θα είναι η χρονιά της ανάκαμψης”, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v