Νέα λογιστικά προβλήματα στην Tyco

Επιπλέον έκτακτες δαπάνες που θα ξεπεράσουν το 1 δισ. δολάρια, ανακοίνωσε ότι ανέλαβε η Tyco International κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2003, καθώς παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα στα λογιστικά βιβλία της εταιρίας.

Νέα λογιστικά προβλήματα στην Tyco
Επιπλέον έκτακτες δαπάνες που θα υπερβούν τα 1 δισ. δολάρια, ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει η Tyco International κατά το δεύτερο τρίμηνο χρήσης του 2003, καθώς παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα στα λογιστικά βιβλία της εταιρίας.

Η ανακοίνωση της αμερικανικής Tyco, που επιβεβαίωσε προηγούμενα δημοσιεύματα της Wall Street Jornal σχετικά με έκτακτες δαπάνες ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, καταφέρει ένα ακόμη πλήγμα στην εμπιστοσύνη των επενδυτών προς την εταιρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η Tyco το Δεκέμβριο είχε ανακοινώσει προς τους επενδυτές της ότι οι έρευνες σχετικά με λογιστικά προβλήματα είχαν τελειώσει, διαμηνύοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει περίπτωση λογιστικής απάτης.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου θα αναλάβει δαπάνες ύψους 23 σεντς ανά μετοχή, ενώ δήλωσε ότι θα δώσει αργότερα στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v