D.Bank:Ζημιές στο τρίμηνο, βλέπει ανάκαμψη αγορών

Για ”ενθαρρυντικά σημάδια” αντιστροφής του κλίματος στις αγορές έκανε λόγο η Deutsche Bank, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ζημιογόνου, όπως και η ίδια είχε προειδοποιήσει, α’ τριμήνου 2003.

D.Bank:Ζημιές στο τρίμηνο, βλέπει ανάκαμψη αγορών
Για ”ενθαρρυντικά σημάδια” αντιστροφής του κλίματος στις αγορές έκανε λόγο η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ζημιογόνου, όπως και η ίδια είχε προειδοποιήσει, α’ τριμήνου 2003.

Οι ζημιές 219 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε η γερμανική τράπεζα δεν εξέπληξαν, καθώς η Deutsche Bank είχε προειδοποιήσει πριν από λίγες μέρες ότι η απαξίωση κατά 1,2 δισ. ευρώ του μετοχικού της χαρτοφυλακίου, με τα 500 εκ. να προέρχονται από την απαξίωση του μεριδίου της στην ασφαλιστική Gerling θα δημιουργούσε ανάλογη εικόνα.

Οι ζημιές αυτές, για την περίοδο μέχρι τις 31 Μαρτίου, συγκρίνονται με τα κέρδη 597 εκ. ευρώ που κατέγραψε η Deutsche Bank την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ιδρύματος, Josef Ackerman δήλωσε ότι ”με βάση τη δραστική μείωση του κόστους, είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε έγκαιρα από την αντιστροφή του κλίματος στις αγορές. Διακρίνουμε ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια της αντιστροφής αυτής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v