Lockheed Martin: Άνοδος 15% στα κέρδη

Υψηλότερα των προβλέψεων ήταν τα κέρδη της Lockheed Martin κατά το πρώτο τρίμηνο, λόγω των αυξημένων πωλήσεων στην αεροναυπηγική μονάδα της, ενώ η μεγαλύτερη αμυντική εταιρία στον κόσμο βελτίωσε τις προβλέψεις της όσον αφορά στα ετήσια κέρδη της.

Lockheed Martin: Άνοδος 15% στα κέρδη
Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2003 της Lockheed Martin, που ανακοίνωσε ότι αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις της για το έτος.

Η μεγαλύτερη αμυντική εταιρία στον κόσμο ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της ενισχύθηκαν κατά 15%, φτάνοντας τα 250 εκατ. δολάρια ή 55 σεντς ανά μετοχή, από 218 εκατ. δολάρια ή 49 σεντς ανά μετοχή που ήταν κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι αναλυτές ανέμεναν ότι τα κέρδη θα έφταναν έως τα 48 σεντς ανά μετοχή.

Η κατά 57% αύξηση των πωλήσεων στην αεροναυπηγική μονάδα της αμερικανικής εταιρίας, οι οποίες ανήλθαν στα 2 δισ. δολάρια, είχε ως αποτέλεσμα τη συνολική αύξηση των πωλήσεων σε ποσοστό 18%, στα 7,1 δισ. δολάρια, από τα 6 δισ. δολάρια που ήταν πέρυσι.

Η Lockheed βελτίωσε τις προβλέψεις της για το έτος, στα 2,20-2,30 δολάρια ανά μετοχή, από τα 2,15-2,20 δολάρια ανά μετοχή που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v