PepsiCo: Άνοδος 13% στα κέρδη του α΄ τριμήνου

Αυξημένα κατά 13% ήταν τα κέρδη της PepsiCo κατά το πρώτο τρίμηνο, φτάνοντας τα 777 εκατ. δολάρια, παρά την επιβράδυνση των ρυθμών αύξησης των πωλήσεων αναψυκτικών στη Βόρειο Αμερική και Ευρώπη, λόγω κυρίως της μονάδας της σνακ, ”Lay’s”.

PepsiCo: Άνοδος 13% στα κέρδη του α΄ τριμήνου
Άνοδο της τάξεως του 13% σημείωσαν τα κέρδη της PepsiCo κατά το πρώτο τρίμηνο, καθώς ενισχύθηκαν από τις πωλήσεις της μονάδας σνακ ”Lay’s”.

Τα κέρδη της PepsiCo έφτασαν τα 777 εκατ. δολάρια, ή 45 σεντς ανά μετοχή, από 689 εκατ. δολάρια, ή 38 σεντς ανά μετοχή, που ήταν κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα έσοδα έφτασαν τα 5,53 δισ. δολάρια, από τα 5,30 δισ. δολάρια που ήταν κατά το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

Η PepsiCo αναμένεται να αντεπιτεθεί στην επιτυχημένη Vanilla Coke της μεγαλύτερης ανταγωνίστριάς της στον κλάδο των αναψυκτικών, Coca Cola, παρουσιάζοντας την δική της εκδοχή για το νέο αναψυκτικό.

Ήδη η εταιρία έχει προχωρήσει στην παρουσίαση νέων προϊόντων προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιβράδυνση των ρυθμών αύξησης των πωλήσεων αναψυκτικών στη Βόρειο Αμερική και Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v