UnitedHealth: Αύξηση 37% στα κέρδη α’ τριμήνου

Κατά 37% αυξήθηκαν τα κέρδη α΄ τριμήνου της UnitedHealth Group, της μεγαλύτερης εταιρίας ασφαλειών ζωής των ΗΠΑ, καθώς διευρύνθηκε η πελατειακή της βάση και αυξήθηκε ο αριθμός των ασφαλιστηρίων.

UnitedHealth: Αύξηση 37% στα κέρδη α’ τριμήνου
Η UnitedHealth Group, η μεγαλύτερη εταιρία ασφαλειών ζωής των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της για το α’ τρίμηνο του 2003 αυξήθηκαν κατά 37%, καθώς διευρύνθηκε η πελατειακή της βάση και αυξήθηκε ο αριθμός των ασφαλιστηρίων.

Πιο συγκεκριμένα, τα κέρδη της εταιρίας για το α’ τρίμηνο του 2003 ανήρθαν στα 403 εκατ. δολάρια (1,29 δολ. ανά μετοχή) συγκρινόμενα με 295 εκατ. δολάρια (0,92 δολ. ανά μετοχή) την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 16%, στα 6,98 δισ. δολάρια.

Η εταιρία, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον κλάδο των ασφαλειών ζωής το 2002, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διευρύνει την πελατειακή της βάση κατά 1,5 εκατ. μέσα στο 2003.

Εξάλλου, η UnitedHealth δήλωσε ότι προχωράει με ικανοποιητικά αποτελέσματα το πρόγραμμά της για μείωση του κόστους μέσω της στενότερης επίβλεψης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης χρόνιων ασθενών και τη χρησιμοποίηση του Internet για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων αποζημίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v