Altana: Εξαγορά μονάδας ηλεκτρικών μονωτών

Η Altana, η γερμανική εταιρία παρασκευής φαρμακευτικών και χημικών προϊόντων, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αποκτήσει τη μονάδα ηλεκτρικών μονωτών της εταιρίας Schenectady International Inc.

Altana: Εξαγορά μονάδας ηλεκτρικών μονωτών
Η Altana, η γερμανική εταιρία παρασκευής φαρμακευτικών και χημικών προϊόντων, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αποκτήσει τη μονάδα ηλεκτρικών μονωτών της εταιρίας Schenectady International Inc., χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες αναφορικά με το κόστος της εξαγοράς.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η γερμανική εταιρία, περιορίστηκε να αναφέρει ότι η μονάδα που πρόκειται να αποκτήσει σημείωσε πωλήσεις 90 εκ. ευρώ το 2002.

Η γερμανική εταιρία, που η μία εκ των δύο μονάδων της δραστηριοποιείται στην παρασκευή εξειδικευμένων χημικών, ανέφερε ότι θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της Schenectady Ευρώπης, η οποία εδρεύει στο Αμβούργο, καθώς και το 83% των μετοχών στην Schenectady Beck India.

Με την απόκτηση των παραπάνω μεριδίων στην Schenectady θα περιέλθουν στον έλεγχο της Altana και τρεις παραγωγικές μονάδες στη Γερμανία και την Ινδία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v