Bayer: Βελτιωμένο το outlook σύμφωνα με M. Lynch

H τράπεζα επενδύσεων Merrill Lynch αναβάθμισε την αξιολόγησή της για τις εκδοθείσες σειρές ομολογιών της Bayer και της πιστοληπτικής της ικανότητας, εκτιμώντας ότι οι αποζημιώσεις για το επιβλαβές φάρμακο Baycol θα είναι χαμηλότερες των αρχικών προβλέψεων.

Bayer: Βελτιωμένο το outlook σύμφωνα με M. Lynch
Η τράπεζα επενδύσεων Merrill Lynch θεωρεί ότι το outlook της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας Bayer έχει βελτιωθεί, καθώς, όσον αφορά στον ανασταλτικό παράγοντα των αποζημιώσεων σχετικά με τις υποθέσεις γύρω από το επιβλαβές φάρμακο Baycol, η επενδυτική τράπεζα έχει μειώσει την εκτίμησή της από 5 δισ. ευρώ σε βάρος της Bayer σε 1 δισ. έως 2 δισ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, H Merrill Lynch αναβάθμισε την αξιολόγησή της για τις εκδοθείσες σειρές ομολογιών της Bayer σε ”Market Weight” από ”Underweight”.

Εξάλλου, η Merrill Lynch αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα της Bayer, μη συμπεριλαμβανόμενου του παράγοντα αποζημιώσεων από το Baycol στη βαθμίδα χαμηλού Α.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιβάρυνση που θα έχει η Bayer εξαιτίας των αποζημιώσεων από το φάρμακο Baycol, η Merrill Lynch αναθεωρεί την αξιολόγησή της για την πιστοληπτική ικανότητα της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρίας στη βαθμίδα των υψηλών ΒΒΒ από τη μέση βαθμίδα ΒΒΒ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v