Κατά 2,6% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Wal-Mart

Κατά 2,6% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Wal-Mart Stores στη διάρκεια του Φεβρουαρίου στα καταστήματα με διάρκεια λειτουργίας άνω του ενός έτους, που αποτελεί το κατώτατο όριο των προσδοκιών της μεγαλύτερης εταιρίας λιανικής στον κόσμο.

Κατά 2,6% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Wal-Mart
Αύξηση της τάξης του 2,6% κατέγραψαν οι πωλήσεις της Wal-Mart Stores, της μεγαλύτερης εταιρίας λιανικής παγκοσμίως, στη διάρκεια του Φεβρουαρίου και στα καταστήματα με πάνω από ένα χρόνο διάρκεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Wal-Mart αποδίδει το χαμηλό ποσοστό των πωλήσεων στις ισχυρές χιονοθύελλες που έπληξαν τις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ στη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Οι συνολικές πωλήσεις στα καταστήματα της Wal-Mart σημείωσαν άνοδο κατά 9,2% στα 18,8 δισ. δολάρια. Πριν από δύο εβδομάδες η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων με διάρκεια λειτουργίας άνω του ενός έτους θα κατέγραφαν άνοδο κατά 3-5%.

Οσον αφορά στις πωλήσεις του Μαρτίου, η εταιρία αναμένει ότι θα κυμανθούν σε αντίστοιχο χαμηλό επίπεδο, ενώ οι διακοπές του Πάσχα αναμένεται να δώσουν ώθηση στις πωλήσεις του Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v