Την εξαγορά της Wella διαπραγματεύεται η P&G

Την εξαγορά της γερμανικής εταιρίας προϊόντων περιποίησης ομορφιάς Wella διαπραγματεύεται η αμερικανική Procter & Gamble, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της στον τομέα των καλλυντικών, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Την εξαγορά της Wella διαπραγματεύεται η P&G
Την εξαγορά της γερμανικής εταιρίας προϊόντων περιποίησης ομορφιάς Wella διαπραγματεύεται η αμερικανική Procter & Gamble, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στον τομέα των καλλυντικών, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.



Η P&G, που εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ως πιθανός αγοραστής της Wella, εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφοράς που θα κυμαίνεται μεταξύ 5 και 6 δισ. δολαρίων για τον όμιλο, που τον προηγούμενο μήνα απέρριψε την ανεπίσημη προσφορά την ανταγωνιστικής Henkel, ύψους 5,3 δισ. ευρώ, καθώς τη θεώρησε ιδιαιτέρως χαμηλή.

Ωστόσο, τον προηγούμενο μήνα, η οικογένεια που ελέγχει τη Wella φάνηκε να ξεπερνά εν μέρει τις επιφυλάξεις της για την πώληση της εταιρίας, λόγω του ανανεωμένου ενδιαφέροντος από τις P&G, Unilever και L’Oreal.

Η αξία των μετοχών της Wella έχει σχεδόν διπλασιασθεί από τον Σεπτέμβριο, λόγω της έντονης φημολογίας περί εξαγοράς της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v