Μειωμένα κέρδη και πωλήσεις για την Home Depot

Μειωμένα κατά 3,4% ήταν τα κέρδη του δ΄ τριμήνου, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, για την Home Depot, τη μεγαλύτερη εταιρία πώλησης ειδών κατοικίας στον κόσμο, ενώ λιγότερες κατά 2% ήταν και οι πωλήσεις της εταιρίας.

Μειωμένα κέρδη και πωλήσεις για την Home Depot
Μειωμένα κατά 3,4% ήταν τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου για την Home Depot, τη μεγαλύτερη εταιρία πώλησης ειδών κατοικίας στον κόσμο, ενώ λιγότερες ήταν και οι πωλήσεις της εταιρίας, λόγω κυρίως της επίδοσης των καταστημάτων της που λειτουργούν περισσότερο από ένα έτος.

Τα κέρδη της εταιρίας για το οικονομικό τρίμηνο που έληξε στις 2 Φεβρουαρίου υποχώρησαν για πρώτη φορά μετά από δύο έτη στα 686 εκατ. δολάρια ή στα 30 σεντς ανά μετοχή, από 710 εκατ. δολάρια που ήταν οι επιδόσεις της την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 2%, στα 13,2 δισ. δολάρια, από τα 13,5 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα υποχωρούσαν μέχρι τα 12,9 δισ. δολάρια.

Οι πωλήσεις σε καταστήματα που λειτουργούν τουλάχιστον ένα έτος υποχώρησαν κατά 6% για το τρίμηνο, λιγότερο από το 10% που η εταιρία προέβλεπε τον Ιανουάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v