Lowe’s: Αύξηση 46% στα κέρδη του 4ου τριμήνου

Σημαντική άνοδο της τάξεως του 46% είχαν τα κέρδη του τετάρτου τριμήνου της Lowe’s, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία πώλησης ειδών κατοικίας στον κόσμο, προχώρησε στο άνοιγμα καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Lowe’s: Αύξηση 46% στα κέρδη του 4ου τριμήνου
Σημαντική άνοδο της τάξεως του 46% είχαν τα κέρδη του τετάρτου τριμήνου της Lowe’s, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία πώλησης ειδών κατοικίας στον κόσμο μετά την Home Depot, προχώρησε στο άνοιγμα καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας για το οικονομικό τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου ανήλθαν στα 319,4 εκατ. δολάρια, ή 40 σεντς ανά μετοχή, από 218 εκατ. δολάρια, ή 28 σεντς ανά μετοχή, που ήταν κατά την αντίστοιχη προηγούμενη περίοδο. Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 16%, φτάνοντας τα 6,12 δισ. δολάρια.

Οι πωλήσεις σε καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά για περισσότερο από ένα έτος αυξήθηκαν κατά 4,1%, ενώ η Home Depot δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι οι πωλήσεις της μειώθηκαν έως κατά 10% κατά το αντίστοιχο τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v