H JP Mοrgan απολύει κορυφαίο στέλεχός της

Παρελθόν αποτελεί για τη JP Morgan Chase ο Mino Capossela, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη θέση του επικεφαλής των χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων της JP Morgan στη Βόρεια Αμερική.

H JP Mοrgan απολύει κορυφαίο στέλεχός της
Σε λόγους αναδιάρθρωσης της τράπεζας απέδωσε η JP Morgan Chase την ανακοίνωση απόλυσης του επικεφαλής της χρηματιστηριακής μονάδας στη Βόρεια Αμερική, Mino Capossela.

Ο Κάρλος Χερνάντεζ θα πάρει τη θέση του απελθόντος Capossela, σύμφωνα με ανακοίνωση της JP Morgan προς τους εργαζόμενους, ενώ η απόλυσή του οφείλεται σε αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων της JP Morgan, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.

Ο 35χρονος Capossela εντάχθηκε στο δυναμικό της JP Morgan Chase τον Ιούνιο του 2001 από τη Goldman Sachs, ενώ αποτελεί τον τελευταίο στη λίστα των traders που άφησαν τη JP Morgan, ύστερα από το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων της αμερικανικής τράπεζας.

Ο επικεφαλής διαπραγμάτευσης μετοχών στον Nasdaq, Τζέημς Ταραντίνο, παραιτήθηκε τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο Στίβεν Ντάβενπορτ, υπεύθυνος για το αμερικανικό τμήμα, έφυγε το Νοέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v