Κερδοφόρα για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο η BSkyB

Η μείωση του κόστους και η προσέλκυση πελατών από τους ανταγωνιστές της οδήγησε την British Sky Broadcasting Group, τη μεγαλύτερη εταιρία συνδρομητικής τηλεόρασης στη Βρετανία, στην ανακοίνωση κερδών για τρίτο συνεχές τρίμηνο.

Κερδοφόρα για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο η BSkyB
Κέρδη για τρίτο συνεχές τρίμηνο κατέγραψε η British Sky Broadcasting Group, καθώς η μεγαλύτερη εταιρία συνδρομητικής τηλεόρασης της Βρετανίας κατόρθωσε να μειώσει το κόστος και να κερδίσει πελάτες από τους ανταγωνιστές της.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας ανήλθαν στο ποσό των 16 εκατ. στερλινών (26 εκατ. δολάρια) ή 0,8 πένες ανά μετοχή, στη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, σε σύγκριση με τις ζημίες ύψους 1,26 δισ. στερλινών της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BSkyB, Τόνι Μπαλ, προσπαθεί να περικόψει το κόστος ύστερα από τις ζημίες ύψους 2,1 δισ. δολαρίων που συσσωρεύτηκαν στα τρία τελευταία χρόνια, εξαγοράζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων, καθώς και το πρώτο επεισόδιο της ταινίας ”Ο άρχοντας των δακτυλιδιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v