Τραμπ: Κάνουμε οικονομική επανάσταση, κρατήστε γερά!

«Ήμασταν ένα ανόητο και αβοήθητο θύμα μαστιγώματος, αλλά όχι πια. Κρατήστε γερά, δεν θα είναι εύκολο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ιστορικό», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος λίγο πριν πάει για γκολφ και αφού «τρέλανε» τις παγκόσμιες αγορές.

Τραμπ: Κάνουμε οικονομική επανάσταση, κρατήστε γερά!

Τα πρώτα του σχόλια αφότου τέθηκαν σε ισχύ οι δασμοί 10% σε ορισμένες χώρες έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Κίνα έχει πληγεί πολύ πιο σκληρά από τις ΗΠΑ, μακράν. Αυτοί, και πολλά άλλα κράτη, μας έχουν φερθεί άσχημα για να μην επιβιώσουμε», γράφει σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social. «Ήμασταν ένα ανόητο και αβοήθητο θύμα μαστιγώματος, αλλά όχι πια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του «αποκαθιστά θέσεις εργασίας και επιχειρήσεις όπως ποτέ άλλοτε», συμπληρώνοντας με κεφαλαία: «ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ, δεν θα είναι εύκολο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ιστορικό».

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται για γκολφ στη Φλόριντα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, μετά το σοκ και δέος που προκάλεσε στις αγορές και το παγκόσμιο εμπόριο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v