ΗΑΕ: Αδύνατον να ανοικοδομηθεί η Γάζα χωρίς την προοπτική της λύσης δύο κρατών

Τη δήλωση έκανε ο σύμβουλος επί διπλωματικών θεμάτων του προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Γκαργκάς, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες του αραβικού κόσμου να διατυπώσει εναλλακτική πρόταση σε εκείνη του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για τον θύλακο.

ΗΑΕ: Αδύνατον να ανοικοδομηθεί η Γάζα χωρίς την προοπτική της λύσης δύο κρατών

Ο Ανουάρ Γκαργκάς, σύμβουλος επί διπλωματικών θεμάτων του προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δήλωσε σήμερα ότι κανένα σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς μια σαφή προοπτική προς μια λύση των δύο κρατών για το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους.

Οι αραβικές χώρες σπεύδουν να διατυπώσουν μια εναλλακτική πρόταση σε εκείνη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την ανοικοδόμηση του θύλακα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Επενδύσεων της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες του σχεδίου για τη Γάζα θα αποφασιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, στις 4 Μαρτίου, σε συνάντηση στο Κάιρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v